Zahvale dobrodelnih organizacij

Zahvala Centra KORAK

Center Korak je nastal iz iskrene želje omogočiti ljudem, ki so utrpeli pridobljeno možgansko poškodbo, kvaliteten in strokoven program. V naš Center Korak se ljudje vključijo po zaključeni medicinski rehabilitaciji, v tistem obdobju, ko se poškodovanec vrne v domače okolje in se dejansko pokažejo vse težave in posledice.

V dvanajstih letih delovanja smo si velikokrat želeli, da bi se stvari odvijale hitreje, mnogo prevečkrat smo svojcem morali sporočati, da so uvrščeni na čakalno listo, da nimamo dovolj kadrov in prostora, kljub temu smo s trdim delom naredili mnogo več, kot so od nas zahtevali standardi. Mnogi ste nam priskočili na pomoč in s svojimi donacijami omogočate, da kljub težkim časom v gospodarstvu in družbi nasploh, naše poslanstvo izvajamo v dostojnih pogojih za delo.

Donacije iz naslova Dobrodelnega koledarja bomo namenili izvajanju športne rehabilitacije in nevrofizioterapije za naše uporabnike, saj v zadnjih letih temu področju posvečamo veliko pozornosti in energije. Novi strokovni pristopi so se izkazali kot zelo uspešni, saj našim uporabnikom pomagajo pri fizičnem okrevanju , hkrati pa jim prinašajo zadovoljstvo in motivacijo, da sprejmejo tako zelo spremenjeno življenje.

Še enkrat se vsem donatorjem iskreno zahvaljujem za vaše donacije. Posebna zahvala seveda tudi organizatorki Nini Gašperlin.

S prisrčnimi pozdravi iz Koraka,

Mateja Korošec, direktorica

Zahvala Botrstva v Sloveniji

Iskreno se zahvaljujemo za pomoč otrokom in družinam v stiski.

Hladne dneve grejete z ljubeznijo, življenja barvate z upanjem in množite odgovornost. Z vašo pomočjo ustvarjamo pravljična jutra prihodnosti.

Hvala vam v imenu otrok in staršev.

Ekipa projekta Botrstvo v Sloveniji

Zahvala društva Vesele nogice

Spoštovani,

zahvaljujemo se vam za podporo projekta Dobrodelni koledar, kjer smo kot organizacija prejeli donacijo. Ponosni smo​,​ da smo lahko bili del projekta.

V imenu družin​,​ k​i jim naše društvo pomaga premagovati, za njih nepremagljive ovire,​ se vam ​iskreno ​zahvaljujemo. Premalo je besed, s katerimi bi se, kot predstavnica društva Vesele nogice, lahko zahvalila vsem sodelujočim v tem projektu. Je pa prav gotovo prava beseda, ki pove vse, HVALA.

Iskrice in hvaležnost staršev otrok s posebnimi potrebami so naše vodilo, da vztrajamo in skupaj z vami​,​ spoštovani donatorji​,​ premagujemo njihove ovire. Dobrodelnost niso le besede, dobrodelnost so vaša dejanja! Hvala!

Spomenka Valušnik, predsednica društva